Innover Cumbocos sanddyner

Den sjarmerende kitebyen Cumbuco byr på hyggelige strandrestauranter, små boder og surfebutikker, og ikke minst en vanvittig vind som oppfyller enhver kiters drøm. Vi kjøpte ost fra selgerne på stranden som ble grillet og nærmest fritert (og som smakte overraskende godt!) på en liten minigrill som de bar med seg, mens vi satt på fiskebåtene og fulgte med på kiterne som lekte seg i vannet.
Cumboco er kiteby nr. 1, men også berømt for sine beach-buggy-turer inn i de hvite sanddynene. Etter felles lunsj hev vi oss inn i hver vår bil og kjørte innover det Saharalignende landskapet. Ørkenen var vår og vi kunne boltre oss som vi ønsket uten å ofre muligheten for kollisjon en eneste tanke. Oppover slake sanddyner ante vi lite om hva som ventet på toppen. Utsikten over ørkenen var slående flott, men vi mistet først pusten da det videre, helt uten forvarsel, bar utfor loddrette stup. Sjåføren ga full gass nedover og fortsatte videre inn gjennom sanddynene, mens vi hylte og skrek, og ropte etter mer. I neste bakke plasserte sjåføren bilen skrått og sladdet nedover den varme sanden. Noen av oss prøvde også sandboard nedover sandbakkene før vi kjørte strandveien tilbake til Cumbocos sentrum.(fv. Karen, Henriette, Nina, Lisa, Marte, May-Linn, Nina)

 

 

Nina

9 kommentarer

Siren

20.mar.2011 kl.15:09

Hei Nina,

det høres ganske skummelt ut med denne ville herjingen i bilene på sanddynene... Håper du var godt spent fast! Men, fine bilder!

Nina

20.mar.2011 kl.18:07

Kjære Siren, bilbelter er noe bilene ikke er utstyrt med her nede... :)

Monica

20.mar.2011 kl.18:54

Haha, så kult!! For et liv du lever om dagen, frøken!

Is-T

21.mar.2011 kl.01:42

For en drøm du lever :) Veldig misunnelig!

Nyt det så godt du kan - snart er du midt oppi essays, sekkepiper og menn i skjørt!

Elise

21.mar.2011 kl.14:37

For noen bilder Nina! Ser helt fantastisk ut. Blir rimelig misunnelig her jeg sitter på lesesalen på skolen og leser om alle de flotte opplevelsene dine!

Kos deg masse videre! Gleder meg noe veldig til å få sett deg, ikke så alt for lenge til du kommer hjem nå! :D

Unni

22.mar.2011 kl.08:32

Kan tenke meg sjåføren "had the time of his life" når så mange skjønne jenter skulle være med på tur ;-) Fantastiske bilder! Her er vi i grunnen fornøyd hvis sola skinner og det ikke kommer snø eller er minus! Kos deg, Nina! Klem

Siren

22.mar.2011 kl.14:27

Ikke bra!

Marie

22.mar.2011 kl.21:01

Hei! :D Jeg er en 17 år gammel jente som synes du har en kjempespennende blogg og det ser ut som du lever akkurat sånn jeg har lyst kjempelyst til å leve om et par år. Jeg har litt jeg lurer på og fant ikke noen mail så om du har tid setter jeg stor pris på om du tar deg tid til å svare.

Først lurer jeg på hvor gammel er du/eller: Når startet du reisingen på egenhånd?

Du har jo vært så mange steder, så jeg lurer litt på hvor mye jeg kan regne med å "rekke" i løpet av en periode :)

Hvordan får du nok penger, eller fordeler jobb og reise? Lurer på om det er en bra løsning og jobbe noen måneder, deretter reise noen måneder.

Ha et fortsatt fantastisk eventyr videre!

Nina

23.mar.2011 kl.15:36

Hei, Marie!

Så flott å høre at du har lyst til å ut i verden etter videregående. Jeg anbefaler jo dette veldig :)

Jeg er 20 år og har hatt to "friår" etter fullført videregående. Det første året jobbet jeg sommeren etter skoleslutt tom januar 2010, før våren kom og jeg og venninna mi hev sekken på ryggen og dro på jorda-rundt. Da jeg kom tilbake til Norge jobbet jeg igjen, sparte penger og reiste til Afrika i høst. Så jobbet jeg fra november tom januar dette år, før jeg reiste ned til Sør-Amerika som jeg befinner meg nå. Som du skjønner ligger det mye jobbing bak - noe som jo er avgjørende for å opparbeide kapital til å gjennomføre drømmene dine. Du kan også kombinere såkalt work and travel.

Når du skriver om hvor mye du kan rekke å se, så avgjør jo dette om hvor lenge du er borte og hvor mye tid du ønsker på hvert sted. Det er viktig å huske på at du har god tid og har ikke hastverk når det gjelder videre studier. Verden ligger foran dine føtter, så det er bare å sette i gang!

Nina

Skriv en ny kommentar

hits